build a website for free

ABNET

ABNet eshte nje kompani e re ne sherbimet e telekominikacionit. Ofron nje cilesi te larte sherbimi te Internet nepermjet kombinimit me te mire mes Fibres optike dhe WiFi.

INTERNET

Internet me shpejtesi te larte dhe te sigurte.
Navigim i sigurte dhe fleksibilitet ne aksesim. 

SUPORT

Suport 24/7 per cdo problematike.
Na kontaktoni ne nje nga menyrat e paraqitura
me poshte.

SERVIS

Servis per te gjitha llojet e kompjuterave,mjafton te na kontaktoni ose te paraqiteni ne adresen e shenuar me poshte.

PRICING TABLE

Cmimet kan te perfshire dhe TVSH!

Famijlare/WiFi

All 1500/mu.
Koneksion  me antene cilesore Mikrotik.
  • 5 Mbps Download
  • 5 Mbps Upload
  • Pa Limit
HOT!

Familjare/Fiber

All 1500/mu.
Koneksion me fiber optike me kosto 0.
  • 10 Mbps Download
  • 10 Mbps Upload
  • Pa Limit

Biznes/Fiber

All 5000/mu.
Koneksion me fiber optike me kosto 0.
  • 30 Mbps Download
  • 30 Mbps Upload
  • Pa Limit

KONTAKT

Na kontaktoni nepermjet email dhe ne do ju pergjigjemi sa me pare!